Structuri industriale

În mod natural lemnul este rezistent la actiunea multor gaze si saruri agresive. Prin uscarea corespunzatoare a lemnului, se distruge mediul propice de dezvoltarea a mucegaiului si al ciupercilor.
Lemnul este un material de constructii în permanenta viu, natural, si foarte prietenos, având o mare higroscopicitate, iar datorita acestui fapt stabilizeaza umiditatea si creeaza un microclimat prietenos în încaperi, fapt ce are o mare importanta în cladirile pentru adapostirea animalelor. În afara caracteristicilor sale prietenoase, este cel mai economic material de constructie ales de catre investitorii din sectorul agricol.
Sistemele de proiectare si de productie permit o abordare elastica a nevoilor individuale ale agricultorilor.
Aveti posibilitatea sa comandati atât proiectul cât si executia structurii, adaptate la cerintele dumneavoastra, pentru toate tipurile de ferme agricole: hale pentru adapostirea utilajelor agricole, crescatorii pentru porci, grajduri pentru vite, manejuri pentru cai, grajduri pentru cai si altele.
La noi puteti comanda toata gama de constructii agricole destinate cresterii animalelor. Detinem o unitate moderna de productie având o capacitate de a produce în medie 4000mp lunar.

Comments are closed.